Всички обяви

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Близо двойно по-скъпо възстановяване на здравноосигурителни права през 2016г. След 1 януари 2016 г. прекъснатите здравноосигурителни права на гражданите ще се възстановяват при условие, че заплатят всички дължими здравноосигур ...  
още ›
Създаване на бранд при подготвяне на CV / автобиография Създаването на CV / автобиография в дни на засилваща се конкуренция на пазара на труда е голямо предизвикателство. Автобиографията и мотивационното пи ...  
още ›
Плащаме онлайн местни данъци и такси в сайта на НАП Данъците за превозните средства и недвижимите имоти вече могат да се плащат онлайн чрез сайта на НАП. Услугата в момента работи за общините Столичн ...  
още ›
Здравноосигурителният статус се формира по нови правила За да се избегнат опитите за ползване на здравноосигурителни права без подадени декларации и заявления от осигурителите и самоосигуряващите се ли ...  
още ›

фирмен каталог


\"СИНАЯ - 90\" EООДсфера на дейност: Продажби,търговия

Уеб адрес: http://www.sinaya-vik.com

Утвърдена фирмата \"СИНАЯ - 90\" ЕООД е създадена края на 1989г. и е специализирана в ВиК услуги, монтаж ВиК мрежи и съоръжения и Отопление.
Както и три магазина за продажба на материали за ВиК и Отопление.

За нуждите на своите магазини Фирмата търси да назначи:
Продавач консултанти с опит min 5год. на възраст за жени от 35 до 45год. с амбиции и с желание за работа. Кандидата трябва да е олицетворение на професионализма и коректността, т.е. за да помогнеш на себе си, трябва да работиш с хората от фирмата за повишаване на собственото си благосъстояние.

Основни задължения/Изисквания:
- Средно образование
- Софийски жители
- Кандидтката трябва да може да вдигне със своя колежка един моноблок. Кандидатите не трябва да имат заболявания които им пречат да вдигнат max голямата за нашите магазини тежест МОНОБЛОК С ПОМОЩТА НА СВОЯ КОЛЕЖКА.
- Изключително внимание към качеството на работата и към детайлите.
- Работа по трудов договор на пълно, работно време от понеделник до петак от 09,00ч. до 18,00ч. в събота от 09,00ч. до 16,00ч..
- Адаптивност, мотивираност, отговорност, безрезервна лоялност към фирмата.
- Отговорност и умения за работа в динамична работна среда.
- Обгрижване на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КЛИЕНТА.
- Умение за бърза и точна работа с богат асортимент от материали.
- Чисто съдебно минало.
- Поемането на нови отговорности и умението да избира приоритетите в работата си, води до увеличение на заплатата, т.е. на стимулите.
- Отговорна и организирана личност.
- Комуникативност и умения за работа в екип.
- Организираност и прецизност при изпълнение на задълженията.
Заповядайте в ф-мата на долния адрес за да попълните типова бланка CV(една страничка).
тел. за контакт 02/828 08 64, 089/575 44 25, 087/873 33 07
ул. „Димитър Петков” бл.72 вх. 2 маг. за ВиК и Отопление ”КАНЕЛКАТА”
ОбратноПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

рекламно поле


анкетна форма

Мислите ли, че сертификат за добър резултат от тест за интелигентност или личностен тест ще ви помогне да си намерите по-лесно работа?

резултати