Всички обяви

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Собствен бранд при подготвяне на CV / автобиография - част 2 В първата част от тази тема - създаване на собствен бранд, когато подготвяме CV разгледахме основните похвати: ...  
още ›
Как да публикувам обява за работа в JobSpace.bg? Публикуването на обява за работа на сайта минава през няколко последователни стъпки. Тяхната цел е да осигурят списването на обяви за работа, които ...  
още ›
Здравноосигурителният статус се формира по нови правила За да се избегнат опитите за ползване на здравноосигурителни права без подадени декларации и заявления от осигурителите и самоосигуряващите се ли ...  
още ›
Образци на CV / автобиография   Ако за пръв път попълвате автобиография или искате да създадете документ в европе ...  
още ›

фирмен каталог


Comstreamсфера на дейност: Компютри софтуер

Уеб адрес: http://www.comstream.se

Комстрим ООД е частна Шведско- Българа компания. Хората, които стоят зад компанията, имат богат опит, на високи позиции, в междунардни софтуерни компании и отлично сътрудничество с водещи университети в България.


Бизнес идеята на Комстрим е да осигури компетентни ИТ професионалисти от Централна и Източна Европа на нашите клиенти в Северна Европа. Ние съдействаме на нашите клиенти при създаването на Офшорни ИТ Центрове чрез гъвкави и ефикасни аутсорсни модели.

Нашата мисия е да осигурим достъп до високо квалифицирани ИТ професионалисти от Централна и Източна Европа на пазара в Северна Европа.Визия:

Визията ни е да сме лидер в областа на високо квалифицираните ИТ аутсорсинг услуги от Централна и Източна Европа в Северна ЕвропаЦенности:

Имаме водещи позиции и Компетентност в сферата на дейност, в която работим
Ние обичаме работата си и сме Отдадени на това да направим максималното за успеха на нашите клиенти
Нашите клиенти би трябвало да виждат в нас Надежден и проактивен партньор
Работим с голям Професионализъм във всички аспекти на нашата работа
Работата в екип е основата за постигане на оптимални резултати за нашите клиенти
ОбратноПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

рекламно поле


анкетна форма

Мислите ли, че сертификат за добър резултат от тест за интелигентност или личностен тест ще ви помогне да си намерите по-лесно работа?

резултати