Всички обяви

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Създаване на бранд при подготвяне на CV / автобиография Създаването на CV / автобиография в дни на засилваща се конкуренция на пазара на труда е голямо предизвикателство. Автобиографията и мотивационното пи ...  
още ›
Собствен бранд при подготвяне на CV / автобиография - част 2 В първата част от тази тема - създаване на собствен бранд, когато подготвяме CV разгледахме основните похвати: ...  
още ›
Как да публикувам обява за работа в JobSpace.bg? Публикуването на обява за работа на сайта минава през няколко последователни стъпки. Тяхната цел е да осигурят списването на обяви за работа, които ...  
още ›
Бюра по труда София Списък с адреси и телефони на Бюрата по труда - София ...  
още ›

MBA програми от цял свят в София и тази есен


  

 

Престижното изложение за бизнес училища Access MBAOne-to-One ще се проведе на 24 ноември
 
За поредна година, професионалистите, които се стремят към развитие на управленска кариера, ще имат възможност да опознаят топ MBA програми от четири континента по време на събитието Access MBA One-to-One. То е част от есенната програма на Access MBA Tour в 49 града по целия свят, в която участват 200 водещи международни бизнес университета. В София изложението ще се състои на 24 ноември 2018 г. в хотел “Интерконтинентал” (бивш “Радисън”). Участието в него е безплатно, но е нужна предварителна регистрация поне пет дни преди форума, уточняват организаторите. Работният език на събитието е английски.
 
На 24 ноември участниците ще се срещнат лично с представители на водещи международни бизнес училища, които предлагат обучение в МВА и EMBA програми в Европа, Северна и Южна Америка и Азия, сред които WU Executive Academy, ESCP Europe, SDA Bocconi, Sauder School of Business, IE Business School, Manchester Business School и много други.
 
За присъствие на Access MBA след регистрация всеки заинтересован от MBA обучение преминава през процес на предварителна ориентация и оценка от експерти, за да се подберат  програмите, най-подходящи за неговите кариерни цели и потенциал за прием. Участието в Access MBA e по индивидуална програма, която включва поредица от 25-минутни лични срещи с представители на всички подходящи бизнес училища. Участниците могат да разчитат и на лични консултации за подготовката си за кандидатстване, да получат информация за входящите тестове GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, както и за специални възможности за финансиране на обучението, които тази година възлизат на обща стойност над 2 млн. евро. Панелната дискусия с представители на университетите и техни възпитаници е отворена за всички регистрирани участници и представя тенденциите в бизнес образованието, успешната стратегия за прием и кариерното развитие след завършване.
 
Повече информация за Access MBA можете да намерите на сайта на събитието.
 

 

Студенти и млади професионалисти, които се интересуват от обучение в магистърски програми на английски език, все още се колебаят между МВА и управленска магистратура, или търсят специализации различни от бизнес и управление, имат възможност да се регистрират и посетят изложението Access Masters. Събитието ще се проведе на 25 ноември, в Националния дворец на културата в София.
 

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

рекламно поле


анкетна форма

Мислите ли, че сертификат за добър резултат от тест за интелигентност или личностен тест ще ви помогне да си намерите по-лесно работа?

резултати