Всички обяви

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Бюра по труда София Списък с адреси и телефони на Бюрата по труда - София ...  
още ›
Плащаме онлайн местни данъци и такси в сайта на НАП Данъците за превозните средства и недвижимите имоти вече могат да се плащат онлайн чрез сайта на НАП. Услугата в момента работи за общините Столичн ...  
още ›
Собствен бранд при подготвяне на CV / автобиография - част 2 В първата част от тази тема - създаване на собствен бранд, когато подготвяме CV разгледахме основните похвати: ...  
още ›
Образци на CV / автобиография   Ако за пръв път попълвате автобиография или искате да създадете документ в европе ...  
още ›

Как да публикувам обява за работа в JobSpace.bg?


Публикуването на обява за работа на сайта минава през няколко последователни стъпки.


Тяхната цел е да осигурят списването на обяви за работа, които дават достатъчно информация на кандидатите, за да кандидатстват максимално отговарящи на критериите кандидати за позициите.


Преди всичко е необходима регистрация на сайта. Това става с парола и реален имейл, тъй като на имейла се изпраща линк за потвърждение на регистрацията. Тук е редно да се отбележи, че регистрация на работодател непотвърдена в рамките на 14 дневен срок става неактивна.


След вход в системата с имейл и парола следва да попълните полетата от меню „Информация за фирмата”. Тези полета са задължителни и служат единствено за идентификация на работодателя пред администраторите на сайта.

 

Следва възможност за попълване на „Фирмени профили”. Тук можете да презентирате вашата фирма. Презентацията се разглежда от кандидатите във фирмения каталог. Използвайте каталога за безплатна реклама към потенциалните кандидати за работа и затвърждаване на добрия имидж на компанията. Фирменият каталог е добре оптимизиран за търсене през “google”.
Ако сте HR компания или рекламна агенция и ви се налага да публикувате обяви за ваши клиенти или контрагенти, тук е мястото, където можете да създадете допълнителен техен профил, без да се налага да правите повторна регистрация за тях. Към всеки фирмен профил има възможност за добавяне на лого и интернет адрес на фирмата. При публикуване на обява можете да изберете от кой профил да бъде публикувана.

 

Следва попълване на „Лица за контакти”. Тук можете да въведете контактна информация на всички лица, които се занимават с подбор във вашата фирма. При публикуване на обява има възможност да се избере лицето за контакт, което отговаря за конкретната позиция.

 

За да публикувате обява за работа се минава през няколко лесни стъпки. От основното меню избирате „Публикувай обява”, следва избор на приоритет на обявата. Различния приоритет определя разположението на обявата в списъка с обяви на сайта и има определени предимства. След това се избира периода на активност на обявата. Можете да посочите бъдеща дата за начало на публикуване на обявата, тогава тя ще бъде публикувана на сайта при настъпване на тази дата. В редакция на обява се попълват всички необходими полета за пълноценна обява за работа - местоположение, сфера, заглавие, текста на самата обява, лице за контакт и т.н.
Внимание: Съдържанието на обява за работа НЕ може да съдържа изисквания за пол, възраст или друго дискриминационно изискване.

 

За да прегледате как ще изглежда обявата за работа на сайта, кликнете Запази.


До час след въвеждане на обявата, тя ще бъде публикувана на сайта.


Списъкът с обяви за работа на сайта, както и търсачката показват първо обявите с по-висок приоритет. За спешни и трудни позиции ви препоръчваме обяви от по-висок приоритет, публикувани за период от 2 седмици.
 


ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

рекламно поле


анкетна форма

Мислите ли, че сертификат за добър резултат от тест за интелигентност или личностен тест ще ви помогне да си намерите по-лесно работа?

резултати