3 easy steps to create a resume

How to make an online resume absolutely free of charge

1393 by Jobspace.bg Curriculum vitae
Blog Title
02.11 2021

Безспорен е факта, колко е важна автобиографията за намирането на работа. Резюмето всъщност отключва у работодателя  желанието да покани на интервю съответния кандидат. Създаването на професионално резюме, което продава изисква знания и умения в тази посока. 


Масово търсещите работа се затрудняват и се чувстват несигурни при изготвяне на документи за кандидатстване за работа. Затрудняват се във формулирането и форматирането на документа, каква информация най-точно да включат в него, с какъв формат да съхранят документа, как да оптимизират съдържанието в самия документ, за да се възприема добре и да се проследява от така наречените ATS (системи за проследяване на кандидатите), които масово се използват от работодателите.


Най-масово наложеният формат на автобиография е европейския. Но този формат не винаги е подходящ, особено, ако човек иска да се отличи от останалите. Европейският формат не върши работа и при хора без опит или хора, които биха искали да акцентират на силните си страни и на резултатите си, да не говорим за хората, които искат да сменят сферата, в която са се развивали. 


Ако вземем предвид, че когато кандидатстваме за работа, ние всъщност продаваме опита, уменията, талантите и най-вече най-ценния си ресурс - свободното си време на работодателите. Създаването на документи за кандидатстване, може да се възприеме като чист маркетинг.


И така, ако искате да продадете таланта си, без да се налага да знаете как се пише професионално резюме. Ако искате да се отличите като креативна личност и да знаете какво търсят работодателите в автобиографията? Вие се нуждаете от резюме акцентиращо на целите, които искате да постигнете.


В отговор на необходимостта от лесен начин за създаване на професионално резюме, без каквито и да е познания от страна на кандидата, JobSpace.bg създаде възможност да експортвате опита си в различни резюме темплейти.


JobSpace.bg е платформа, в която кандидатите не е необходимо да знаят:

-         как се пише резюме;

-         какви секции включва резюмето;

-         как да го структурират;

-         как да го форматират;

-         в какъв файл да го съхраняват и т.н.


С Job SpaceResume Writer чрез своят профил вие създавате резюме в три лесни стъпки:

1. Избирате темплейт;

2. Преглеждате;

3. Сваляте.


Бъдете модерни и различни!

Изберете темплейт на резюме сега

JobSpace.bg automatically matching employers and job seekers to help them find and contact each other directly, faster and easier than ever! Our Goals are to help job seekers find the job they dream! To help employers attract top talents faster! To help both sides to make better decisions based on real data for the Job Market!